Preview Mode Links will not work in preview mode

Dekryptert

Dec 18, 2020

Hvorfor er informasjonssikkerhet viktig, hvorfor ser man på sikkerhet som en festbrems og hvem har ansvaret for sikkerhet i en bedrift? I denne episoden har vi invitert Karoline Hultman Tømte fra NorSiS og vår egen etiske hacker Bengt Østby for å gi oss svarene.


Apr 3, 2020

Hvilke teknologitrender preger de neste tre årene? Hva skal vi med teknologitrender, og hvordan forholder vi oss til dem? I denne episoden får Simen og Truls besøk av vår egen teknologiekspert, Trygve Halvorsen, for å dekrypetere vår teknologivisjon fra 2020. Les rapporten...


Mar 2, 2020

Hvorfor skal vi bry oss om mangfold? Og er det nødvendigvis slik at mangfold gir bedre økonomiske resultater? Få svaret på disse spørsmålene og bli bedre kjent med Isabelle Ringnes, grunnlegger av Equality Check og Lene Krog, konsulent og leder av Accentures kvinnenettverk.


Feb 25, 2020

Utvidet virkelighet er teknologi som kobler sammen det virtuelle og den virkelige verden, men hva kan det brukes til og hvordan funker det egentlig? Vi slår av en prat med Halvor Vislie fra Future Group om ulike former for utvidet virkelighet og dekrypterer hypen.


Feb 11, 2020

[LIVE] Quantum computing påstås å være en revolusjonerende teknologi med enormt potensial, og det investeres massivt i forskning og utvikling innen teknologien. Men hva er egentlig quantum computing, hvor skal dette brukes, og hvordan ligger vi egentlig an? Vi slo av en prat med Anine Harto fra Accenture og Lars...