Preview Mode Links will not work in preview mode

Dekryptert

Dec 7, 2021

Hva gjør man dersom man skal bygge en IT-organisasjon fra scratch? Birte Sundt, CFO og IT-ansvarlig i Northern Lights deler, sammen med vår egen virksomhetsarkitekt Steinar Lindtvedt, erfaringer og lærdom fra å starte med blanke ark.


Nov 5, 2021

Sky har lenge vært i vinden. Flere og flere bedrifter migrerer infrastrukturen sin, men hvordan måler man egentlig verdiskapningen i skyen på en god måte? I denne episode får vi besøk av Sofi Fahlberg, leder Customer Success i Accenture Norway Cloud Center.


Oct 18, 2021

Utviklingsteam har blitt mer autonome og sikkerhet har blitt av en del av hele utviklingsløpet, så hvordan utvikler man egentlig programvare på en sikker måte? Og hvordan går man fram? Vi inviterte Pejman Heibø-Bagheri, sikkerhetsleder i Norsk Helsenett og Oddbjørn Heimdal, leder for applikasjonssikkerhet i...


Oct 1, 2021

Hva er samspillet mellom sky og kunstig intelligens? Vår maskinlæringsekspert Martin Gran er endelig tilbake for å forklare hvordan disse to teknologiene henger sammen, tilgjengelige maskinlæringsverktøy i skyen og økonomiske vurderinger.


Sep 16, 2021

Blockchain er i sin mest kjente form teknologien bak kryptovaluta. Men teknologien er også relevant for mange andre industrier, eller er den egentlig det? Dette er episoden for deg som fortsatt ikke helt skjønner hva blockchain egentlig er og som ønsker å se på innovative løsninger til din bedrift. Gjester...